Gjør Din Del For Å Leve En Grønnere Livsstil

I disse dager er viktigheten av å beskytte miljøet vårt stresset overalt hvor vi snur oss. Et viktig alternativ som kan bidra til å beskytte miljøet og også redusere kostnadene er bruk av grønne energikilder for ditt hjem. I denne artikkelen finner du mange tips for bruk av grønn energi i ditt hjem eller virksomhet.

For å spare ekstra energi rundt i huset, må du huske å sette elektronikk til en strømsparingsmodus når du ikke bruker dem. En strømsparingsmodus vil redusere mengden energi som brukes av enheten. På denne måten kan du spare energi og kutte ned kostnadene for den elektriske regningen.

Visste de tilgjengelige energialternativene i fellesskapet ditt. Kontroll av kostnadene ved å drive et hjem med verktøy bør også inkludere nyere lovgivning om energikostnader. Bytte fra strøm til gass, eller fra din by vannforsyning til en brønn, kan spare deg penger.

En god måte å begynne din søken etter grønn energi er å bruke alternative kilder for å varme ditt hjem. Mens tre ovner har vært lettelse på i utallige år, er den nyere trenden mot pellet ovner. Pellets er sammensatt av komprimert sagflis og tar opp langt mindre plass enn en tre-haug.

Prøv å bruke kaldt vann i vaskemaskinen når det er mulig. 90% av energien som brukes av vaskemaskiner er for oppvarming av vann. På grunn av dette, ved hjelp av varmt vann vil bare øke den månedlige nytte regning og redusere mengden penger du har i slutten av måneden.

Den gjennomsnittlige vaskemaskinen bruker mye varmt vann. Den kan bruke over 30 liter hver last. Kutt ned på varmtvannsforbruket ved å vaske i kaldt vann. Mange sliter med dette fordi de insisterer på å ha vannet varmt. Hvis du er en av dem, kan du prøve å erstatte maskinen med en Energy Star-enhet. Mange moderne vaskemidler rene klær veldig bra ved lave temperaturer.

Geotermisk oppvarming kan være noe for deg å vurdere. Hvis du bor i riktig type område, skal du kunne dra nytte av varmen som jorden naturlig produserer. Disse pumpene vil bruke den naturlige energien til å varme og avkjøle hjemmet ditt. Kontakt din lokale varme entreprenør for å lære mer om denne prosessen.

Gjør små endringer hvis du ikke har mye penger å investere eller ikke har tilgang til den type ressurser du trenger. Få en liten solenergi installasjon for å gi strøm for ett rom bare, og få noen solceller til å lade mobiltelefonen og andre enheter, for eksempel.

Få hele familien å tenke på grønn energi ved å strømpe organiske, resirkulerte eller miljøvennlige produkter når det er mulig. Spør barna til å identifisere slike produkter på hyllene i butikken og forklare hvorfor disse produktene er bedre for din familie, ditt hjem og ditt miljø. Du kan også segue slike samtaler til andre øko-vennlig praksis som stenger av vannet mens pusse tennene eller slå av lysene når den ikke er i et rom.

Hvis en prioritet i livet ditt er omsorg for miljøet, vil du forhåpentligvis finne noen tips du har lært i dag og finne måter å bruke dem i hjemmet ditt. Denne handlingen minimerer karbonavtrykket og gjør hjemmet ditt mye mer energieffektivt. Pengene du sparer kan gjøre alt verdt det.