Hvorfor Going Med Green Energy? Det Vil Spare Familien Din Mye Penger

Grønn energi blir bedre i løpet av året. Det har blitt veien å gå når du bygger eller prøver å redusere kostnadene i ditt nåværende hjem for å drive ting og å varme opp hjemmet. Følgende informasjon vil hjelpe deg med å finne noen måter å gå grønt i hjemmet ditt.

Prøv å sette klimaanlegget til å kjøre bare én grad Celsius varmere om sommeren og en grad Celsius kjøligere i løpet av vinteren. Du vil ikke engang merke denne forskjellen i temperatur, og du vil spare mye penger og energi. I tillegg vil mengden av karbon som brukes reduseres med rundt 14%.

Hvis du reparerer eller erstatter taket, og du har god soleksponering, se til å ha photovoltaic (PV) celler integrert i taktekking materiale. Moderne PV celler er mye mindre merkbar enn eldre stiler. Hvis du dont ‘ bruk alle av det elektrisk utviklet av din hjem, noe nytte selskapene ville aften utleie du mate den rygg inn i system for godskrive imot din regningene.

Omvendt retning av bladene på viften hvis du ønsker å kutte oppvarmingskostnadene med så mye som 10 prosent! Selv om de fleste bruker vifter for kjøling, er det mulig å bruke dem til å suge kald luft opp og gjøre hjemmet ditt føles mye varmere uten å skru opp varmen.

Bruk solcelledrevne utendørslys. Utendørs belysning elementer er et flott sted å bruke solenergi, siden det er lett tilgang til sollys. Det finnes et bredt spekter av belysningsmuligheter som passer til enhver innredning. Ikke bare sparer den soldrevne funksjonen på strømregningen, men det gjør også disse lysene enkle å installere hvor som helst på eiendommen din.

Isoler hjemmet ditt. En pre-1950 hjem som ikke er isolert vil bruke ca 60 prosent mer energi enn et hus som ble bygget etter 2000. Legge tilstrekkelig isolasjon til loftet og kjelleren vil i stor grad forbedre hjemmet ditt energieffektivitet. I tillegg til å holde deg varm om vinteren, vil du finne at hjemmet er fortsatt mye kulere i sommermånedene, noe som reduserer behovet for et klimaanlegg.

Når du implementerer et solenergisystem, sett batteriene så nær cellene som mulig. Dette hindrer strøm fra å gå seg vill i kablene. Det reduserer også enhver sjanse kabelen vil skygge cellene, noe som reduserer deres generasjonevne.

Dra nytte av vinden. Den reneste kilden til alternativ energi er vindenergi. Det kan til og med kutte strømregningen med opptil 90 prosent. Du kan kjøre en energirevisjon før du bestemmer hvilken størrelse turbin du trenger, men de fleste husene krever 5 til 15 kilowatt for å produsere 780 kilowattimer per måned. Måned.

Bruk en bærbar datamaskin i stedet for en stasjonær PC, som bruker mer energi. Ved å gjøre dette kan du spare rundt 75% av elektrisk regning, spesielt hvis du stadig bruker Internet t eller skrive opp papirer. I tillegg er den bærbare datamaskinen bærbar og brukes hvor som helst i huset.

Du bør nå ha en bedre ide om noen av de tingene du kan gjøre for å gjøre hjemmet ditt mer grønt. Ta de riktige valgene når det gjelder ditt hjem, og miljøet ditt vil takke deg ved å forbli det sunne, vakkert grønne hjemmet du har hatt gjennom hele livet.