Krymp Fotavtrykket Ditt Med Disse Grønne Energitipsene

Ved flere anledninger har du tenkt på å se på grønn energi, men noe om det virker for komplisert og holder deg fra å faktisk gjøre det. Informasjonen som presenteres i denne artikkelen er bare den informasjonen du trenger for å hjelpe hjemmet ditt med å høste fordelene fra grønn energi. Så les videre og se hvilke endringer du kan gjøre.

Bare kutte ned på mengden elektrisitet du bruker på daglig basis kan spare mye energi. Når du ikke bruker et apparat, må du koble det fra. Når du ikke bruker TV, datautstyr eller lys, ikke glem å slå dem av. Dette er lett å gjøre og sparer mye energi.

Varmt vann kan fås i en lav kostnad, miljøvennlig måte gjennom solenergi. Vurder å investere i et varmtvannssystem som går av av solenergi. Det er mulig å velge mellom direkte og indirekte sirkulasjonssystemer. Indirekte er best hvis du har kalde vintre og bekymre rør frysing.

Kjøp en eske ziplock Quart størrelse baggies og bruk disse til å lage din egen snacks. Enten du liker litt trail mix, Chex mix, eller en velsmakende Muffin, kan du bruke denne posen og vaske det når du kommer hjem for å bruke neste dag. Hold snacks grønne ved å vaske og gjenbruk disse baggies for snacks til de er for slitt.

Installer timere, bevegelsessensorer eller lyd sensorer på lamper, lys og andre elektriske enheter for å automatisere funksjonene. Slike sensorer er ideelle hvis du har en hard tid å huske å slå av lysene, og fordi de sparer energi, kan de spare deg for en betydelig mengde strømregningen.

Hvis du ønsker å gjøre bedre bruk av energi i hjemmet ditt, men er ikke sikker på hvor du skal begynne, planlegge et hjem energi revisjon fra en profesjonell revisor. Disse revisorer kan grundig undersøke hjemmet ditt, og foreslå måter å redusere energiforbruket, med grønn teknologi og andre forbedringer.

Geotermisk oppvarming kan være noe for deg å vurdere. Hvis du bor i riktig type område, skal du kunne dra nytte av varmen som jorden naturlig produserer. Disse pumpene vil bruke den naturlige energien til å varme og avkjøle hjemmet ditt. Kontakt din lokale varme entreprenør for å lære mer om denne prosessen.

En enkel måte å kutte energikostnader og gå grønt er å kle varm. Du vil føle 2 grader varmere med en lett genser, og 4 grader varmere med en tung en. Legg til lue, skjerf og hansker for enda mer varme. Det er unødvendig å kle lettkledde hjemme, så Plukk opp en genser og spare penger!

For å hjelpe deg med å øke forbruket av ren energi, kan du prøve å bruke vindenergi. Vind er en veldig ren type alternativ energi, og det kan hjelpe deg med å kutte strømregningen massevis. Hvis denne løsningen interesserer deg, sjekk med lokale myndigheter for å sikre at du har riktig reguleringsplan og også sikre at du har tilstrekkelig plass.

Så som du kan se, er det egentlig ikke så vanskelig å gjøre endringer i livet ditt som vil hjelpe deg å dra nytte av grønn energi. Så ta det første skrittet og se hva selv en liten endring kan gjøre. Til gjengjeld vil du være sikker på å gjøre verden til et bedre sted for alle.