Vil Du Vite Mer Om Grønn Energi? Se Her!

Hvordan kan grønn energi forbedre livet ditt? Det vil bringe strømregningen ned betydelig og hjelpe deg med å bidra til et renere miljø. Miljøvennlig grønn energi bidrar til å beskytte miljøet. Fortsett å lese for innsikt om hvordan du gjør dette positive trinnet.

Resirkulering er en av de enkleste oppgavene som kan gjøre en grønnere hjem. Noen byer automatisk inkludere kostnader for resirkulering i sin søppelrydding, så se nærmere på dette! Hvis ikke, vil visse stater, inkludert Michigan, betale forbrukerne for å returnere flasker etter bruk. Resirkulering er en av de beste måtene å kutte energikostnader!

Slå av datamaskinen når du ikke bruker den. Dette inkluderer alt som er koblet til datamaskinen, for eksempel skriveren. Når disse er på, selv om de er i dvalemodus, trekker de strøm. Når du er ferdig med å surfe eller arbeide, slår du av datamaskinen og slår av stripepluggen for å spare elektrisk energi.

Ikke prøv å installere en vindgenerator på et lite stykke eiendom. Først av alt, vil du sannsynligvis få klager fra naboene, som en effektiv vindturbin må være minst 10 meter fra bakken. For det andre trenger du omtrent en acre av land for å sikre en uhindret rådende vind.

Den gjennomsnittlige vaskemaskinen bruker mye varmt vann. Den kan bruke over 30 liter hver last. Kutt ned på varmtvannsforbruket ved å vaske i kaldt vann. Mange sliter med dette fordi de insisterer på å ha vannet varmt. Hvis du er en av dem, kan du prøve å erstatte maskinen med en Energy Star-enhet. Mange moderne vaskemidler rene klær veldig bra ved lave temperaturer.

For å praktisere gode grønne energivaner bør du gjøre det til en prioritet å resirkulere hjemme. Alt som er resirkulerbart, bør sorteres ut og lagres i en papirkurv. Ved å gjøre dette, du tar en aktiv rolle i å sørge for at miljøet er trygt for alle samtidig kutte ned på energikostnader.

Gjør små endringer hvis du ikke har mye penger å investere eller ikke har tilgang til den type ressurser du trenger. Få en liten solenergi installasjon for å gi strøm for ett rom bare, og få noen solceller til å lade mobiltelefonen og andre enheter, for eksempel.

Bytt ut vanlig lyspære med Energy Star-kvalifiserte pærer. Disse pærene varer ca ti ganger så lenge en tradisjonell glødepære, og bruke ca 75 prosent mindre energi, sparer du ca $30 i energikostnader i løpet av levetiden til pære. De avgir også omtrent 75 prosent mindre varme, og er derfor mye tryggere.

Hvis du har en bil med en dieselmotor, tenke på å bytte til biodiesel. Biodiesel er nedbrytbart er ikke vil ha noen skadelige effekter på miljøet. Men ved hjelp av biodiesel kan være dyrt og finne fyllestasjoner er vanskelig. Hvis du har råd til å bruke dette alternativet, gjør ditt beste for å redusere skadelige emanations fra dieselmotorer.

Mange mennesker leketøy med ideen om å vedta grønn energi, men ikke mange egentlig gjøre det som er nødvendig for å gjøre det til en del av livet. Denne artikkelen ga mange ideer til å begynne med, slik at du kan leve grønt for svært lite penger og tid.